Menu Sluiten

Hygiëne en Steriel

Hygiëne is cruciaal bij elke schoonheidsbehandeling. Je handen gebruik je de hele dag door dus staat hygiëne heel hoog in ons vaandel. Wij steriliseren en reinigen gereedschap na elke behandeling. We doen dit voor elke behandeling. Door hygiënisch te werken doen we er alles aan om de meest schone en gezonde omgeving te bieden. Nagelsalon Michelle er zijn meerdere maatregelen genomen. Een aantal maatregelen die wij toepassen:

  • Steriel gereedschap.
  • Stof afzuiging.
  • Handschoenen.
  • Nagelvijlen.

Gereedschap en hygiëne

Sterilisatie van de hulpmiddelen met Barbicide. Bijvoorbeeld een nagelschaar plaatsen we na gebruik in Barbicide. Professionals gebruiken dit product om een ​​zo hygiënisch mogelijke behandeling te garanderen.

Hygiëne en Steriel 1 Nail Salon Michelle
Hygiëne en Steriel 2 Nail Salon Michelle

Stof

Bij een manicure behandeling wordt er veel gevijld waarbij veel stof vrij komt. De werktafel die gebruikt wordt in Nail Salon Michelle is uitgerust met stof afzuiging. Met dit apparaat wordt het meeste stof verzameld in een zak onder de tafel. Door de stof afzuiging te gebruiken worden stof en chemicaliën in de lucht verminderd. Minder stof en chemicaliën in de lucht zorgen voor een schonere omgeving.

Handschoenen

Met het gebruik van Nitril handschoenen wordt de verspreiding van bacteriën zoveel mogelijk voorkomen.

In Nail Salon Michelle wordt gebruik gemaakt van Nitril handschoenen. We maken geen gebruik van latex handschoenen. Cliënten met een latexallergie kunnen met een gerust hart langskomen.

Hygiëne en Steriel 3 Nail Salon Michelle
Hygiëne en Steriel 4 Nail Salon Michelle

Nagelvijlen

Nagelvijlen zijn een essentieel hulpmiddel in elke nagelsalon. Het is het belangrijkste hulpmiddel van de nagelprofessionals zijn nagelvijlen. Een nagelvijl wordt gebruikt voor één klant en wordt niet gebruikt bij andere klanten. Hiermee voorkomen we de verspreiding van bacteriën.

Schoonmaken

Dagelijks maken we de salon schoon en tussen de behandelingen door houden wij het bij. Zo zorgen wij voor een hygiënisch schone en gezonde omgeving.

Hygiëne en Steriel 5 Nail Salon Michelle

Afspraak maken? Bezoek onze afspraken pagina.