Naast hygiene is kwaliteit het belangrijkste aandachtspunt.

Jouw handen zijn jouw visitekaartje, handen worden gebruikt bij voorstellen en afscheid. Een belangrijk onderdeel van de eerste impressie.

Het doel van Nail Salon Michelle is om uw impressie te waarborgen.

Visie & kwaliteit

De visie van Nail Salon Michelle is om de clienten te verwennen in een convertabele omgeving waar nagels worden omgetoverd naar aantrekkelijke glimmende parels.

Naas hoogwaardige producten en gereedschap zijn tijd en toewijzing de ingredienten voor het perfecte resultaat.

Tijd

Nail Salon Michelle neemt de tijd voor uw nagels.

Voor het beste resultaat is het belangrijk dat de juiste voorbereidingen worden genomen voor een goede hechting. Voor Gel nagels is het cruciaal dat nagels op een juiste manier worden geconstrueerd.

Wanneer belangrije stappen worden overgeslagen neemt de kwaliteit en duurzaamheid af.

Producten en materiaal

Naast het construeren van de nagels zijn het materiaal en de producten een belangrijk element voor het perfecte resultaat.

Voordurend zoeken wij naar de beste en hoogwaardige producten en de laatste ontwikkelingen op het gebied van manicure en gel nagels om onze behandelingen te blijven verbeteren.

Opleiding en trainingen

Het is onmogelijk om nagelverzorging aan te bieden zonder een opleiding gedaan te hebben. Hygiene en constructie stappen zijn alleen goed te leren door het volgen van opleiding voor nagelstylist en trainingen.

Bij Nail Salon Michelle kunnen klanten vertrouwen op goed opgeleide nagelstylistes.

Meer informatie

Zie ons prijsoverzicht voor onze behandelingen, prijzen en kortingen.

Scroll naar boven